Ønsker du at sælge?


thermo_pcr_013Sælg dit brugte udstyr til os

Labudstyr køber gerne brugt laboratorieudstyr. Vi kan dog ikke på forhånd garantere at vil vil købe, men ser meget gerne på den/de varer du ønsker at afhænde. Brug formularen herunder og udfyld med alle relevante oplysninger så vi bliver i stand til at vurderer om det har vor interesse. Vi vil meget gerne have mindst et foto.

Indryk en annonce på Labudstyr

Din annonce bliver indrykket på samme måde som Labudstyrs egne varer. Det vil af annoncen fremgå denne vare er indrykket af trediepart. Labudstyr formidler kontakten mellem sælger og en eventuel køber og har intet andet ansvar i forbindelse med denne vare.

Vi skal bruge mindst et og max. fire billeder af dine varer. Du har også mulighed for at få en PDF fil tilknyttet annoncen.

På annoncen vil en eventuel køber kunne se kontaktoplysninger på sælgeren. Der vil også være en formular som køberen kan bruge til kontakt. Denne formular sendes direkte til sælgerens email. Sælgers navn og/eller virksomhed samt kontaktformularen vil ALTID fremgå af annoncen. Resten af kontaktoplysningerne er valgfrit.

Pris pr. annonce er 5% af den annoncerede salgspris, dog mindst kr. 395,- ex. moms. Private skal forudbetale. Virksomheder vil få fremsendt faktura.

Annoncen forbliver på Labudstyr.dk indtil varen er solgt eller sælger meddeler at den skal fjernes. Dog maksimalt i 12 måneder.

Tag et par billeder, udfyld formularen herunder (husk at uploade billederne via formularen), klik på send og snart kan du se din annonce her på siden. Du får en mail når den er klar og du kan naturligvis komme med eventuelle rettelser.

Brug denne formular hvis du ønsker at sælge til Labudstyr.

* Virksomhed eller privat VirksomhedPrivat

Fotos (max 2mb pr. foto) - meget gerne mindst et fotoHer kan du vedhæfte en PDF fil (max 2mb). F.eks brugermanual, datasheet eller lignende

captcha

Brug denne formular hvis du ønsker at annoncerer dine varer til salg på Labudstyr.

* Virksomhed eller privat VirksomhedPrivat

Oplysninger om de brugte varer

Her kan du vedhæfte op til fire fotos (max 2mb pr. foto). Vi skal bruge mindst et foto.Her kan du vedhæfte en PDF fil (max 2mb). F.eks brugermanual eller datasheet

Kontaktoplysninger på annoncen SKAL som minimum omfatte:
- Navn på sælger (hvis virksomhed OGSÅ navn på kontaktperson))
- Email

* Vælg hvilke kontaktoplysninger udover navn og email der skal på annoncen
IngenTelefonGadeBy

Nedenstående udfyldes KUN hvis relevant og de er forskellig fra oplysningerne ovenfor.

* Jeg accepterer betingelserne for annonce på Labudstyr.dk

captcha